Відомий китайський актор зразковий сім'янин і сорок років поспіль одружений з Лін Фенцзяо.

Одруження Джекі Чана відбулося далекого 1982 року, коли майбутній зірці Голлівуду було 28 років. Його обраницею стала Лінь Фенцзяо, роком його старша, з якою Джекі познайомився під час перебування на Тайвані. За запевненням подружжя, це було кохання з першого погляду - саме тому вони й одружилися через рік після знайомства.

До речі, дружина Джекі також є актрисою: вона може бути знайомою глядачам зйомками у картинах "Повернення диявола" та "Земля хоробрих".

Лін Фенцзяо вперше знялася у першому фільмі у дев'ятнадцять років і він також був присвячений китайським бойовим мистецтвам.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Джекі Чан з дружиною. Фото: Twitter.
Джекі Чан з дружиною. Фото: Twitter.
Джекі Чан з дружиною. Фото: Twitter.

У 1979 році вона отримала звання Найкращої провідної актриси на 16-й церемонії вручення премії "Золотий кінь" за виступ у The Story of a Small Town. За свою 10-річну кар'єру Лінь Фенцзяо знялася у понад 70 фільмах.

Джекі Чан, скріншот з відео
Джекі Чан, скріншот з відео

Нагадаємо, що легендарний Джекі Чан перетворився на комуністичного клоуна: наплював на пам'ять загиблих від рук росіян у Сирії.

Раніше ми повідомляли, що Джекі Чан запалив вогонь олімпійських ігор на Великій Китайській стіні: "А ще я дуже замерз".

Також стало відомо, що голлівудська красуня Міла Куніс нагадала всьому світу про свою Батьківщину: "Пишаюся тим, що українка".