Популярна українська акторка Анна Сагайдачна, яку багато глядачів знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", крім зйомок ще танцює на пілоні та виховує сина. У Instagram за нею стежить близько 60 тисяч людей.

Анна Сагайдачна показала чергове відео зі свого танцювального та дуже гарячого тренування, але в ньому був гумористичний зміст.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Артистка нібито відповіла на запитання чоловіка, куди вона зібралася і спочатку з'явилася у звичайній спортивній формі, а після напівроздягненою та танцюючою на жердині.

"Відео носить виключно жартівливий характер, а то знаю я вас😅, зараз почнеться)", - написала Сагайдачна.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Зірка сексуально звивалася, випинала форми і все це на високих стрипах. Також вона жартівливо зазначила, що костюм для танців, який практично нічого не приховав, купила не в магазині для дорослих, як багато хто міг подумати, а створила сам.

"Костюм обирала сама, ні, не в *екс-шопі, там дорого 🤣🤣🤣 Повний танець виставляти не буду, побережу нерви деяких підписниць 🤦🏼‍♀️😆", - додала дівчина.

Раніше ми писали про те, що зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна знайшла "екзотичний" спосіб відволіктися від війни: "Така захисна реакція"

Як повідомляв Знай.ua, Аня Сагайдачна з "Кріпосної" спіймала "дзен" і похвалилася дивовижною здатністю: "Порятунок"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна згадала сестру-зрадницю з росії: "Боялася, що тут її з'їдять"