Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль у своєму Telegram-каналі розповіла про неприємну ситуацію з нахабним росіянином, якого вона зустріла в аеропорту.

Тіна Кароль, фото з Telegram
Тіна Кароль, фото з Telegram

Перед посадкою на літак артистка зазнавала неймовірного болю через те, що українці залишилися без води та електроенергії після чергових обстрілів критичної інфраструктури окупантами.

У момент, коли вона була на піку своєї злості і болю, її затримав "сепарастична падлюка", щоб поставити кричуще питання.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Його питання … хробак... Ви куди летите, що збираєтесь робити в Європі, а що потім, аааа … потім в расею?і либиться мудак. Слава Україні я йому", - повідомила Тіна Кароль.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube
Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube

Останньою краплею терпіння стали новорічні вогні. Артистка побачила їх і розплакалася. Вона впевнена, що в Україні вони засяють ще яскравіше.

"Здохни, х*йло! Пашиян отруїв тебе сьогодні?" - заявила зірка.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль із серйозністю в обличчі побачила майбутнє: "Все буде..."

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль вперше розповіла, заради якого красеня прокидається вранці: "Він класний. Він мій"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль визнала біль у суглобах, продовжуючи йти далі: "Скільки разів ти піднявся"