Відома українська виконавиця Настя Каменських поділилася з шанувальниками тим, що на душі й порадувала новим фото, яке опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Настя Каменських зауважила, що осінь - особлива частина року, яка завжди була по-своєму прекрасною, але цього року все зіпсувала війна. Вона додала, що розуміє, як зараз, тяжко багатьом українцям, але закликала триматися.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

"Осінь будинку завжди була особливою, наповненою домашнім теплом, сімейними зустрічами та сміхом. А сьогодні все інакше: українцям доводиться боротися за своє право бути вдома, в рідній країні. Я знаю, що ця осінь непроста для багатьох, мабуть, найскладніша. Але після темряви завжди з'являється світло, і я точно знаю, що це світло всередині кожного українця", - зазначила зірка.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Настя Каменських зазначила, що темрява в особі російської армії обов'язково розвіється, а наблизити це може кожен українець, якщо не падатиме духом.

"І я вірю, що дуже скоро те світло, яке ми випромінюємо, розчинить пітьму, яка намагається поглинути все добре, що є навколо", - додала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських залізла в кущі та розкрила секрет щастя: "У сьогоднішніх реаліях..."

Також наш портал інформував, Настя Каменських розповіла, який подарунок їй зробили в Іспанії, поки Потапа не було поряд: "Чекаю на нові..."

Крім того, ми писали, Настя Каменських шиканула і обклала себе смарагдом, Потап бачить це щодня: "Вже чекаю, коли повернусь додому".