Відомий співак Олександр Ярмак, який виступає під сценічним ім'ям YARMAK, зустрівся з пілотом Karaya, який став справжньою легендою. Фото артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Пілот Вадим із позивним Karaya прославився неймовірно хоробрим вчинком у небі над Вінницею. Він збив п'ять ворожих безпілотників, а потім відвів підбитий літак від населеного пункту та катапультувався. Побачитися з героєм пощастило реперу Олександру Ярмаку.

Yarmak. Фото: скрін youtube
Yarmak. Фото: скрін youtube

YARMAK зробив фото з пілотом на згадку і навіть потримав у руках той самий шолом, в якому той сидів за штурвалом літака того дня.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"І нехай, брате, кулі минають
Я нам усім лише одне побажаю
Все пройти, нехай зірки прикривають
Бо хоробрих і смерть поважає", - написав репер під фото.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Все пройдемо. А пройдемо до кінця", "Слава Україні!!! Слава ВСУ!!! Удачі вам хлопці і нехай Бог вас береже", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Yarmak скликає українців об'єднуватися та задонатити на бабовну: "Хаотично обстрілює цивільні".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".