Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube та частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч людей.

Слава Дьомін у рамках свого новинного шоу вирішив обговорити втечу з росії скандальної журналістки Ксенії Собчак, яка багато років тому вела "Дом-2". Вона нібито виступала в ролі опозиціонерки, проте багато хто їй досі не вірить.

Ксенія Собчак, скріншот: Youtube
Ксенія Собчак, скріншот: Youtube

Зараз Собчак перебуває у Литві, але добиралася вона туди дуже потай, щоб її ніхто не міг знайти.

"Спочатку купила квитки до Дубаї, потім до Туреччини, але на літаки вона не сіла, а поскакала спочатку до Білорусі, потім до Литви. Все це з ізраїльським паспортом. Просто якийсь дурдом", - зазначив. Дьомін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Ведучий заявив, що Ксенія купувала квитки, щоби заплутати слідство. На неї немовби відкрили полювання. До втечі її будинок обшукували та звинуватили у тому, що вона стала учасницею держкорпорації, щоб нажитися. Але ось у Слави інша думка щодо цього.

"За це в параші передбачено до 15 років позбавлення волі. Але є версія, що втечі Собчак - просто вистава, яку вона сама ж і зрежисувала. Почалися розмови, щоб проти Собчак запровадити американські та європейські санкції. Влаштувала спектакль, наче її переслідує режим путлера", - заявив він.

Раніше ми писали про те, що пропагандистці Собчак розклали по полицях, чому грузини хочуть чути від рашистів "Слава Україні", не допомогло

Як повідомляв Знай.ua, Слава Дьомін нагадав, скільки путін "зливає" грошей на війну, поки його народ бідує: "Сцить у дірку і бухає"

Також портал Знай.ua писав, санкції проти Повалій, Лорак, Тодоренко: Дьомін показав, чому українці незадоволені