Популярна українська модель, телеведуча, нутриціолог та володарка доволі апетитних форм та підтягнутої фігури Валерія Крук, яку також знають як Кульбаба, постійно радує своїх відданих фанатів у соціальних мережах новими яскравими кадрами з життя. Тільки в мережі Instagram вона має понад 264 тисячі підписників.

Цього разу Валерія Крук вирішила нагадати своїм шанувальникам, що треба стежити за своїм здоров'ям.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

"Я днями перевірила. Востаннє перевіряла кілька років тому і щось мені почало здаватися, що час знову. З рубрики: кому за 40. Приїхала перевірити зір, поїхала з новими окулярами. Сонцезахисними, дякувати Богу. От і давайте перевіримо наскільки ви добре мене знаєте.", - пише Валерія Крук.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

На свіжих знімках можна побачити, що окуліст перевіряє її очі, а також кілька селфі, які Валерія робила в оптиці у сонцезахисних окулярах. Тепер модель вирішила поцікавитись, яка саме модель окулярів їй подобається.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що Валерія Крук любить не лише займатися спортом у залі та проводити марафони для шанувальників, а ще й смачно готувати. Дівчина часом публікує різні рецепти і навіть знімає відео з усіма процесами приготування, і днями вона зробила апетитну пасту з риби філе.

Нагадаємо, "Кульбаба" Валерія Крук одразу дала зрозуміти, що вона з України, засліпивши красою: "Ікона...".

Раніше повідомлялося, "Кульбаба" Валерія Крук нарешті показала дозрілі бутончики: "Завжди всередині...".

Також, швидкий рецепт пасти з рибою від "Кульбаби" Валерії Крук: 30 хвилин та вечеря готова.