Відома в соціальних мережах українська модель, нутриціолог, ведуча та володарка пишних форм Валерія Крук, яку також знають як "Кульбаба", часто радує своїх фанатів свіжими публікаціями у Instagram. Тут у Валерії понад 264 тисячі підписників.
Цього разу дівчина похизувалася гарним букетом із живих квітів, а у підписі залишила мотиваційну фразу.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Валерії Крук у мережі Instagram.

Публікація Валерії Крук, скріншот: Instagram
Публікація Валерії Крук, скріншот: Instagram

"І щоб не відбувалося зовні, усередині завжди зберігай Весну! Ніхто нас не змусить розлюбити наше Життя та нашу Україну!!!", - підписала свіжу публікацію Валерія Крук.

Валерія Крук, фото з Instagram
Валерія Крук, фото з Instagram

Можна зауважити, що Валерія Крук опублікувала коротке відео, де видно, що їй подарували - букет живих квітів. Також дівчина нагадала всім своїм друзям та шанувальникам, що потрібно у своїй душі завжди зберігати весняний настрій, а також не давати внутрішньому світу померти через те, що відбувається зовні.
Відео та фото Велерії збирають тисячі переглядів та лайків, а віддані фанати постійно залишають коментарі з компліментами. Цього разу їй залишили сердечки та кілька сотень переглядів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще