Популярний український телеведучий, зірка романтичного реаліті "Холостяк" та щасливий молодий батько Микита Добринін продовжує радувати своїх відданих шанувальників новинами із життя.

Цього разу Микита Добринін вирішив показати своїм фанатам тепле сімейне фото зі своїм сином від Даші Квіткової.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Микити Добриніна у мережі Instagram.

Stories Микити Добриніна, скріншот: Instagram
Stories Микити Добриніна, скріншот: Instagram

У свіжій історії можна побачити селфі, яке зробив Микита Добринін, чи Даша Квіткова. Саму ж історію ніяк не підписав Микита, лише залишив смайлик у вигляді вогника.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Видно, що на фотографії знято Микиту Добриніна та його маленького сина Лева, зірковий тато спіймав момент, коли дитина подивилася в камеру. Найвідповідальніші шанувальники можуть помітити, що Микита Добринін зробив фото у себе вдома, а це означає, що знімок могла сфотографувати і Дарія Квіткова.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Даша Квіткова якийсь час перебувала у Києві після тривалої відпустки в Європі, згодом виїжджала та знову повернулася. Квіткова у Stories часто ділиться великою кількістю відео та фото.

Нещодавно зірка мережі розповідала багато щодо засобів догляду за тілом і тоді "не радила використовувати какашки, а саме те, що радить вона".

Нагадаємо, Даша Квіткова наїхала на колишнього Камінської через кривий нос: "Я йому заплатила...".

Раніше повідомлялося, Даша Квіткова розповіла, як Добринін "кинув" її одну з дитиною і хотів тусуватися: "Народжена не тільки собі".

Також, Ліда Лі просто ляснула путіна тапочком, як настирливого таргана: "На істеричному настрої".