Відомий український комік, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач обожнює свою роботу, та вигадує щоразу нові жарти, щоб повеселити українців.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ЮрійТкач розмістив відео, у якому вчився збивати дрони-камікадзе. Спочатку Юрій хотів купити зброю, щоб влучати у дрони, але нічого не вийшло, адже зброя надто дорога. Тоді комік вирішив винайти спосіб, щоб таки влучити у дрон, якби раптом сили ППО не змогли впоратися з ним.

Юрій Ткач, скріншот: YouTube
Юрій Ткач, скріншот: YouTube

Коротше кажучи, збиваю дрони-камікадзе… )) - так і називається ролик Ткача.

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Юрій хотів долучити до слідкування за небом дружину, доньку, кота і собаку, але після влучання в розвізника піци на мопеді подзвонив куму із ЗСУ. Той послухавши у чому справа, порадив Ткачу ходити в укриття і вірити ЗСУ.

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

Після чого Юрій таки став дослухатися, і під час повітряної тривоги спускатися в укриття.

Шанувальники потішились вигадливому коміку, який влучно пожартував над бажанням українців скоріше приборкати дронів-камікадзе.

"Ми тепер теж так будемо збивати!!!! Собаки на посту, кіт біля вікна, склянки з огірками заряджені!", "Красно вам дякую! Зараз гумор рятує", "Завжди чекаю нових випусків "Коротше кужучи"!", - написали у коментарях.

Юрій Ткач, коментарі. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач, коментарі. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Ткач із "Квартал 95" не зміг змагатися зі Стасом Михайловим: "Від мого серця до...".

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Цибульська втратила самоконтроль та показала свій "секретик".

Також "Знай.ua" інформував, що коли запаси підуть не на користь: водіям пояснили, скільки можна зберігати паливо у каністрах.