Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська вирішила підняти настрій шанувальникам гумористичним відео, в якому зробила сильну медитацію на гроші. У сучасному світі такі практики, а також афірмації, користуються великою популярністю, так що артистка потрапила "в яблучко".

Скріншот із Instagram, Оля Цибульська
Скріншот із Instagram, Оля Цибульська

Осіннє листя взяло на себе роль грошей. Зірка спочатку приставила їх до чола гладача, потім пошелестіла ними на камеру, попросивши уявити, що це новий айфон. Більше того, вона навіть лягла на холодну землю і викупалася у купюрах.

Однак потім Цибульська ніби змусила прокинутися деяких фанатів і заявила, що гроші будуть тільки якщо старанно працюватимуть.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Ну що, допомогло? І мені ні. Так що ноги в руки та в йо", - сказала Оля.

Шанувальники жартівливо поставилися до медитації Цибульської та погодилися з тим, що гроші потрібно заробляти самотужки. Дехто заявив, що їм не потрібно жодного багатства, аби Україна перемогла найлютішого ворога в цій війні.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська втратила самоконтроль та показала свій "секретик": "Забудьте"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям: "Під крапельницею місяць"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська отримала по заслугах серед білого дня, все це на очах сина: "Налітає на мене..."