Популярна українська співачка, кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка нещодавно відверто розповіла про психологічні зриви, вирішила забути про все тривожне та поспілкувалася зі своїми шанувальниками на різні теми.

На цей раз Оля Цибульська вирішила підтримати свою фанатку, яка має народити найближчим часом.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Співачка вирішила відповісти на запитання своєї вагітної шанувальниці, і варто зазначити, що Оля Цибульська у цьому плані багато чого розуміє, адже українці знають її не лише як сценічну зірку, а й як відповідальну маму. Питання звучить так: "Має народити з дня на день. І дуже переживаю".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На це запитання Оля Цибульська відповіла з усім досвідом: "Не хвилюйся. Це така штука, яку не проспиш. Це таке кохання, що будеш у шоці. І тіло твоє знає, що робити дуже добре. З лікарем у тандемі - буде все круто. Налаштуйся".

Ось так підтримала свою шанувальницю Оля Цибульська та прикріпила архівне відео свого ще зовсім маленького сина Нестора у візку. Тут можна побачити руку Олі Цибульської, яка підтримує пляшечку із харчуванням для Нестора.

Нагадаємо, Оля Цибульська підказала дивну медитацію для залучення грошей: "Ноги до рук".

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська втратила самоконтроль і показала свій "секретик": "Забудьте".

Також, Оля Цибульська розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям: "Під крапельницею місяць".