Відома українська актриса, а також зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук вирішила залишитися вдома та провести свій вільний час з дітьми. Однак вона не була готова до такого повороту подій.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Дівчина розповідає, як вирішила залишитися цілий день вдома, та приділити його рідним та побутовим справам. Проте, її чути було погано через крики дитини. Мабуть, таке рішення вже не дуже тішить дівчину.

Анна Салліванчук, фото: Instagram
Анна Салліванчук, фото: Instagram

"Не пішла на спорт, на танці, нікуди. І подивіться, що він накоїв. Навіщо ти все це розкидав?" - каже актриса, вказуючи на повний безлад і хаос у кімнаті.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Молодший син вирішив додати мамі роботи, доки вона вирішила залишитися вдома. А ось старший спокійно сидить за столом і робить уроки. Усі зайняті своїми справами.

Анна Салліванчук, фото: Instagram
Анна Салліванчук, фото: Instagram

Тепер їм належить це все прибрати, після чого можна буде приступити до іншої домашньої рутини.

Варто зазначити, що молодшому синові дівчини лише два роки, тому зовсім не дивно. Це цілком нормальна поведінка для дітей такого віку. Старшому синові Глібу вже сім років, і цього року він пішов до школи. Виховують двох хлопців вони разом із чоловіком Олександром Божковим, який є виконавчим продюсером "Квартал 95".

Анна Салліванчук, фото: Instagram
Анна Салліванчук, фото: Instagram

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук запропонувала українцям попросити щастя у Бога

Раніше повідомлялося, що зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук вигадала, як повернутися в дитинство

Також, Ганна Саліванчук граційно попрацювала з ложкою, аж слинки потекли .