Відома українська виконавиця, колишня ведуча шоу "ЖВЛ", резидентка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія вирішила активізуватися у своєму Instagram. Красуня показала свіжі знімки від професійного фотографа. Ну майже...

Шанувальники дуже люблять, коли Віра публікує щось новеньке і цей момент настав, адже дивитися є кому, у зірки в мережі понад 85 тисяч передплатників.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Віри Кекалії у мережі Instagram.

Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram
Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram

У нових історіях можна побачити, що фотографії опублікував користувач adam.chuk. Ми знаємо, що ці знімки зробила її близька подруга та колега по "Жіночому кварталі" Марта Адамчук.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram
Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram

Тут дещо знімком, чорно-білі та один кольоровий. Можна навіть порівняти, як у різних кольорових гамах виглядає Віра. Варто заявити, що зірка має відмінні дані, є з чим позувати і художники можуть братися за портрети.

Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram
Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Віра Кекелія вирішила трохи підбадьорити українців після чергового обстрілу російських окупантів 31 жовтня. Вже за традицією, вони атакували мирне населення на початку тижня, у годину пік, коли всі прямували на роботу, а діти – до школи. Артистка заявила, що відчуває кругообіг емоцій від позитивних до негативних, але це й удари ворога лише загартовують.

Нагадаємо, зірка "Ліги сміху" Вася Байдак показав, як сміхом наближає поразка окупантів: "Кайфун".

Раніше повідомлялося, Світлана Тарабарова знайшла особисту відьму, яка допоможе із домашнім затишком: "Це кайф...".

Також, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" заявила, що атаки окупантів мають зворотний ефект: "Не знищує, це загартовує".