Співачка-зрадниця з України Ані Лорак зовсім нещодавно втратила концерти в Чехії та Німеччині з ініціативи українців.

Кароліна, напевно, вирішила прикритися українським паспортом, аби безперешкодно виступати в Європі та загрібати гроші, адже з її бізнесом у росії стався конфуз – його закрили за несплату податків. Але наші співвітчизники максимально мобілізувалися та перекрили кисень горе-артистці.

Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"
Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"

Після цього Ані Лорак повернулася до росії, відпалила на концерті Сергія Лазарєва і навіть пообіймалася з цією путінською лізоблюдою, який назвав українців нацистами та підтримав "ЛДНР".

Сергій Лазарєв, фото: Instagram
Сергій Лазарєв, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз Кароліну знову віднесло на Захід, який так не люблять росіяни. Артистка опинилася в Іспанії, чим поділилася у своїх соціальних мережах, зізнавшись у почуттях до моря.

"Вода надає мені сили ... Тут я почуваюся вдома" , - підписала вона сонячні кадри, де позує в окулярах, джинсах, чорному топі та піджаку в тон.

Волосся Кароліни зібрано в пучок, а сама вона помітно схудла після корпоративу на весіллі у Вірменії, де багато хто відзначив її апетитно огруглі форми.

Публікація Ані Лорак
Публікація Ані Лорак

У коментарях здебільшого зібралися шанувальники артистки, які співають їй оди про те, наскільки вона прекрасна. Знаходяться українці, які намагаються навчити Ані Лорак, але її фанати всіма силами "відбілюють" та виправдовують артистку.

"Ви хвора? У чому вона винна, вона так само як і ви звичайна людина, яка хоче жити !!! Вона не дружина путіна, думайте що пишите, вона нікого не вбила!!!" , - пише одна з шанувальниць Кароліни у відповідь на звинувачення улюблениці.

Коментарі до публікації Ані Лорак
Коментарі до публікації Ані Лорак

Варто зазначити, що всі неугодні слова, які очорнюють артистку, оперативно підчищаються. Але обурені українці все ж таки прориваються.

"Їдь у рашку за силами", "У Крим до моря не хочеш? Чи в Одесу?", "А в Україну не хочете?! Відчути себе як удома?! Разом з українцями… якого жити, коли сусіди мразі!", "Дивись, щоб вода тебе не забрала випадково"...

Коментарі до публікації Ані Лорак
Коментарі до публікації Ані Лорак

Нагадаємо, що зрадниця Ані Лорак повідомила всім українцям, що вона жива: "Про переможну та переможену".

Раніше ми повідомляли, що кума Ані Лорак Подкопаєва довела, що опанувати українську мову простіше, ніж здається.