Відома українська телеведуча Катерина Осадча поділилася з українцями своїми переживаннями. 8 із половиною місяців тому життя всіх українців кардинально змінилося, і його родина не стала винятком.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться подробицями свого життя.

Телеведуча одразу зазначила, що стала рідше з'являтися у соціальних мережах, бо розуміє всю недоречність, коли так відбувається стільки жаху. Однак використовує ці платформи дуже часто, і щодня замислюється над тим, який ми сильний народ. Це перший випадок, коли народ мешкає весь жах війни у ​​прямому ефірі, і всі мають можливість за цим спостерігати.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"За 8 місяців війни все загострилося, наші відчуття, що комусь не та кава у Варшаві, а у кого немає вже 8 місяців води у Миколаєві, що хтось допомагає нонстоп, а хтось не може підняти себе з відчаю, що хтось мандрує, а хтось заряджає павербанк і збирає дітей на ніч у притулок. каже Катя Осадча. Все це справді страшний сон, який став нашою реальністю.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також телеведуча все ще не розуміє, як говорити з людьми на якісь теми, адже кожен трактує це по-своєму, і когось це може образити.

Катя Осадча. Фото: Instagram
Катя Осадча. Фото: Instagram

Однак, незважаючи на всі дівчата, неймовірно вдячна українцям за те, що вони залишаються людьми в такий складний час, і продовжують щодня працювати заради нашої спільної перемоги.

"Ми і далі допомагатимемо, збиратимемо, залучатимемо, робитимемо нові проекти. Все це буде…. І ми вистоємо. І не будемо нікого судити за несмачну каву і незручне ліжко :)" - підсумувала телеведуча.

Нагадаємо, що Катерина Осадча відповіла на клоунаду Іллі Ківи про знищення мосту Кличка .

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча знову зазнала жахів 24 лютого, але відмінність знайшла

Також, Катя Осадча розповіла, що їх із Горбуновим "гальмує" в усиновленні дитини .