Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору пожартував на тему сімейних стосунків, але порадувати народ не вдалося. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора обожнює піднімати українцям настрій кумедними роликами, які сам знімає і сам грає ролі. Гуморист вибирає для жартів різні теми, зокрема не проти посміятися з сімейних стосунків.

Дядя Жора, фото: Instagram
Дядя Жора, фото: Instagram

Так, цього разу Дядя Жора якраз пожартував про це, показавши в ролику типову ситуацію в сім'ї з не найтеплішими стосунками.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Зая і Мася. Все про стосунки, а про ідеальні стосунки докладніше у нашому жіночому марафоні", - підписав новий ролик гуморист.

Варто відзначити, що не всі шанувальники знайшли новий ролик гумориста смішним, втім, більшість посміялася з цієї милої мініатюри від душі.

"А де гумор?", - написали у коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".