Популярна українська виконавиця Світлана Тарабарова влаштувала осінні витівки разом зі своїми дітьми та зворушила шанувальників. Відповідними кадрами знаменитість поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова намагається завжди бути на зв'язку з шанувальниками, тому на її сторінці в соцмережі завжди з'являється новий контент. Зірка показує як милі моменти з особистого життя, і ділиться важливими новинами чи думками.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube
Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

На цей раз Світлана Тарабарова показала свою головну радість – дітей. Співачка вийшла з ними на осінню прогулянку, де вони трохи повеселилися, розкидаючи пожовкле листя. Зіркова мама не втрималася та зняла милі кадри для сімейного архіву та поділилася ними з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ці двоє мені постійно нагадують про найцінніше. Ти особливий і все можливо. Не втрати світло очей. Все, що в житті насправді важливо – щире кохання та віра в людей", - підписала ролик зірка.

"Малі прикольні такі, і дуже красиві", "Два маленькі сонечки", "Ти точно особлива", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова знайшла особисту відьму, яка допоможе із домашнім затишком: "Це кайф..."

Також наш портал інформував, уклоністи Влад Яма та Дмитро Ступка відірвалися на геловінській вечірці в Майамі, обуривши українців: до біса така "підтримка".

Крім того, ми писали, Монро під келих червоного поміркувала про те, які випробування доля підкинула українцям: "Навіть у темряві є життя".