Відома українська виконавиця та фронтвумен успішного гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна (Головань) є активною користувачкою соцмережі Instagram і частенько розповідає про новини зі свого життя, за яким стежить близько 715 тисяч людей.

Юлія Саніна після такої тривалої інтриги та очікування багатьох слухачів нарешті випустила нову роботу свого гурту The Hardkiss під назвою "Маяк". Послухати можна вже на всіх музичних майданчиках.

Юлія Саніна. The Hardkiss. Фото Instagram The Hardkiss
Юлія Саніна. The Hardkiss. Фото Instagram The Hardkiss

У словах пісні розповідається про війну в Україні, а також надію, яка потрібна зараз кожному з нас. Маяк став символічним у цій пісні, адже по ньому, як відомо, можна знайти свій "берег".

"Нам усім зараз потрібна надія, потрібно шукати її навіть у найтемніші часи. Вона як зірка в небі. Як далекий вогник маяка в бурхливому океані. Українці завжди демонстрували об'єднаність. Але останнім часом це особливо сильно відчувається. "Об'єднаність, підтримка один одного, віра в людей, добрих людей. Віра в те, що навіть незнайома людина може врятувати твоє життя. Українці стали "маяками" один для одного", - прокоментувала вона прем'єру кліпу.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Тільки на YouTube пісню встигли прослухати близько 60 тисяч разів за один день, тому вона однозначно має всі шанси на успіх, це підтверджують і позитивні реакції численних фанатів творчості українського гурту.

Раніше ми писали про те, що Юлія Саніна з The Hardkiss ефектно оголила ніжку у розрізі сукні: "Муза"

Як повідомляв Знай.ua, подружка Тіни Кароль Юля Саніна з The Hardkiss не стрималася і показала білі штучки: "Перетворилася на залежного"

Також портал Знай.ua писав, що Юлія Саніна, зірка "Танців зі зірками" та фронтвумен гурту The Hardkiss "змінила" Кароль з Карпою: "Почну вечір"