Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар регулярно балує численних фанатів свіжими публікаціями на своєму акаунті в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч людей.

Катерина Кухар показала нову чарівну фотографію, яка настільки сильно їй сподобалася, що вона вирішила поставити її на головне фото свого акаунту. Артистка позувала у звичному для себе образі - тендітної балерини з чуттєвим поглядом.

Також артистка попросила не губили її серед інших акаунтів у соцмережі через зміну фото.

"Час змінити головне фото🤍Не губіть", - написала Кухар.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники залишили безліч коментарів під публікацією Катерини і в основному всі були позитивні, проте деякі все ж таки дорікнули її в тому, що під час війни це недоречно - робити через це цілу подію, мабуть.

Ведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною Христиною Горняк, хоч пара і не оголошувала про це офіційно, теж вирішив підтримати зірку.

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Раніше ми писали про те, що Катерина Кухар із "Танців із зірками" обурила українців вульгарною позою: "Кому це треба?"

Як повідомляв Знай.ua, Катерина Кухар показала таємне із життя з Олександром Стояновим: "Подобається, коли менше відкриває рота"

Також портал Знай.ua писав, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" розповіла про втрачене дитинство: "Серце розривається"