Відомий український музикант, виконавець авторських пісень та учасник гурту "5'nizza" Сергій Бабкін частенько радує відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 440 тисяч людей.

У день народження хтось "зламав" акаунт Сергія Бабкіна і дуже зворушливо привітав його з днем ​​народження, ймовірно, його гурт "5'nizza". 7 листопада музикантові виповнюється 44 роки і з цієї нагоди шанувальникам традиційно показали, як він змінювався з віком, з далекого 2005 року.

Скріншот з Instagram, Сергій Бабкін
Скріншот з Instagram, Сергій Бабкін

Артист перевтілювався у різних особистостей, брав участь у шоу, а в 2022 році навіть став українським поетом Тарасом Шевченком. Йому також адресували декілька теплих слів.

"Щороку, вранці 7 листопада, хтось таємно пробирається до Інстаграма Бабкіна, щоб привітати його з Днем Народження!🎉 Ми вітаємо тебе, наш КОСМОТАТО, з Новим Роком!Дякуюємо тобі за безмежність твоєї душі! За доброту твого величезного серця! Дуже Любимо! Міцно обіймаємо!" - написали у публікації.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Шанувальники, а також зіркові колеги, не залишилися осторонь і завалили Сергія Бабкіна приємними побажаннями та привітаннями.

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін ніжно обійняв дружину і згадав усі злети та падіння: "Душа болить"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Бабкіна з "5'nizza" похвалилася сином, що змужнів, від першого шлюбу: "З неймовірною швидкістю..."

Також портал Знай.ua писав, що Сніжана Бабкіна показала ритуал, який захоплює її головного чоловіка: "Масаж перетворюється на..."