Популярна українська акторка Тетяна Песик відома завдяки гумористичному скетчкомі "Країна У" та участі у шоу "Жіночий квартал" має чимало шанувальників та регулярно ділиться новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 480 людей.

Цього разу Тетяна показала нагородження. Військові викликали її та нагородили медаллю "Чарівна сила України". Також дівчині подякували за те, що вона тримає в тонусі військових та усіх українців.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

Сьогодні така вся нарядна. Зустрічаємось на телеканалі тет о 19.00 год. Новий випуск благодійного концерту "Вечірній квартал". Трішки позитиву і піднесення духу в цей непростий час .. - прокоментуувала Тетяна відео.

У коментарях подякували Тетяні за те, що вона присвячує багато часу волонтерській діяльності:

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Тетяна Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip/
Тетяна Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip/

"Дякую вам, що ви є", "Своя Дівка", "То вже серйозно", "Це заслужена подяка", "Ну правильно, всі медійні волонтери нагороджені, решта шиють 95к, нічого не скажеш", "Боже, то так мило", - написали в коментарях.

Тетяна Песик, коментарі. Фото: instagram.com/tanet_vip/
Тетяна Песик, коментарі. Фото: instagram.com/tanet_vip/

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик ледь не затьмарила першу леді, блиснувши ніжками у новому образі: "Яка мадам".

Як повідомляв "Знай.ua" Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" вирішила подавати свою кандидатуру в ООН: "Могла б працювати".

Також "Знай.ua" інформував, Таня Песик із "Жіночого кварталу" показала, як жінки руйнують життя чоловікам: "Що робити?"