Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився публікацією в Instagram, розповівши про шикарну знахідку.

Зовсім недавно ми розповідали, як чоловік їздив до Миколаєва та забезпечив воїнів ЗСУ борщем, а також зустрівся з легендарним генерал-майором Дмитром Марченком, який займався обороною цього міста з початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року.

Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram

Наразі Ектор Хіменес-Браво приїхав до Мар'яни, яка мешкає у місті Долина, Івано-Франківської області. Справа в тому, що йому з командою вдалося дізнатися таке - ця українка робить найкращу тушонку у всій країні. А часи зараз такі, що подібні вміння можуть дуже стати в нагоді.

"Тушонка у Мар'яни справді вийшла гідна, ми з командою впоралися з нею дуже швидко. Після приїзду до Івано-Франківської області вдалося сходити до місцевого музею, де я знайомився з українською культурою - як завжди, емоції переповнювали" , - пише Ектор Хіменес-Браво у публікації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Скажіть, будь ласка, банки відразу закручувати?", "Я тушу в каструлі у своєму соку свинину 7 годин, а потім по банкам, сіль, перець за смаком", "Я здивувався, коли Ектор запитав, чи правильно він робить", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво виїхав на передову та зустрівся з генералом Марченком.

Як повідомляв "Знай.uа", улюблениця Ектора з "МастерШеф" Ліза Глінська почала робити це через фільм: "Що було після, ви знаєте"

Знай.ua писав, мама зірки "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво Археніс показала знущання сина: "Звідки такі гроші?"