Відомий співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров часто ділиться з шанувальниками якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно чоловік розповідав історію, в якій описується ситуація за межами України. Тоді йому дуже допомогли земляки дорогою до Праги, коли на одній із польської АЗС їм у машину залили не дизель, а бензин.

Трінчер та Зібров, телеканал Україна
Трінчер та Зібров, телеканал Україна

Наразі Павло Зібров поділився новою музичною композицією з дуже цікавою назвою - "МЕРТVI ОPKИ НЕ ГУДУТЬ!". Написано так, щоб обійти обмеження і не бути заблокованим.

"Слухайте на всіх платформах новий реліз! Дякую за обкладинку", - пише Павло Зібров у публікації.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Звучання класичне для Зіброва, проте є й фрагменти сучасної музики, включаючи бас. Ця пісня зроблена за мотивами однієї з його старих пісень "Мертві пчелі не гудуть", але з більш відповідним посиланням зараз.

Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/
Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/

"Вам дякую за вашу творчість", "Яка обкладинка. Вогонь малюнок", "Таке татуювання можна на плечі зробити", "Український відьмак", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров здивував історією, як його "врятували" земляки після помилки європейця: "З душею та золотими руками"

Як повідомляв "Знай.uа", "Дядько Паша башит!": Павло Зібров приготував незабутній подарунок для окупантів, більше гудіти не будуть

Знай.ua писав, Павло Зібров взяв на побачення подружку дружини, а Слава Камінська "страшну дівчинку: "Щоб була видна різниця"