Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить близько 140 тисяч людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополя у новому записі свого щоденника війни вирішив висловитися про те, що Папа Римський перейнявся повагою до російського народу і заявляв, що така жорстокість окупантам не притаманна.

Папа Римський
Папа Римський

Музикант показав, що можна відправити Папі у відповідь на такі слова – уламок російської міни, який зруйнував фасад української грекокатолицької церкви в Ірпені.

"Папі Римському сувенірчик привезли. Може дійде, нарешті. І він перестане закривати очі на те, як сотні сотні сотні років миролюбиву націю окупантів диявол плутає і плутає і плутає", - написав Тарас.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот із Instagram, Тарас Тополя
Скріншот із Instagram, Тарас Тополя

Більше того, Тополя натякнув, що глава Ватикану переслідує корисливі цілі, захищаючи жорстоких окупантів.

"Не ображайтеся. Зрештою, він же не винен, що в банку Ватикана багато багато грошей миролюбивих окупантів. Так просто сталося", - заявив він.

Раніше ми писали про те, що Папа Римський Франциск не вірить у жорстокість "великого російського народу" і висловлює свою повагу

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя з "Антитіл" пояснив, через що окупанти бояться українців, наче вогню: "Нічності"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Тополі з "Антитіл" Alyosha натякнула, що життя в росії ніколи не зміниться на краще: "Болото..."