Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина, якій днями пригадали, що вона в юні роки розбила сімейне щастя однієї пари, продовжує дивувати. Справа в тому, що Ксенія дуже зайнята жінка і навіть невеликі перерви, такі як поїздка ліфтом, здаються їй дискомфортними.

На цей раз Ксенія Мішина показала себе за кермом, де розповіла про дуже тривалу поїздку в ліфті. До речі – 30 секунд – це дуже довго для зірки.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Тридцять секунд у ліфті - просто ціла вічність. Фух, хоч би тільки доїхати, будь ласка", - розповіла Ксенія Мішина у своїй історії.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, віддані шанувальники актриси можуть помітити, що Ксенія Мішина, коли не зайнята в схемках, так само віддана своєму коханому в одязі кольору - чорному, на ньому можна побачити трикотажний светр і атласне пальто. Сподіваємось, що зірка не промерзла, адже зараз у Києві прохолодна погода.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що днями Ксенія вирішила поговорити з шанувальниками про жіночу сексуальність і як вона особисто її сприймає. Це набагато глибше, ніж те, що можуть уявити чоловіки. За словами артистки, сексуальність - це енергія, вільна та безмежна свідомість та вміння керувати собою. У це поняття можна вкласти кохання та правильне ставлення до себе.

Нагадаємо, Ксенії Мішиної згадала, як стала "Холостячкою", але її звинуватили у руйнуванні родини.

Раніше повідомлялося, Ксенія Мішина з "Холостячки" пояснила, як завдяки сексуальності можна керувати людьми: "Вчусь".

Також, Ксенія Мішина розповіла про важливість правильного оточення і дала повчання українцям: "Спокійно спатимете".