Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Вова Дантес на тлі скандальних слів Папи Римського щодо російського народу вирішив нагадати про грішки церкви. Днями Франциск висловив глибоку повагу росіянам і заявив, що звіряча жорстокість, яку вони виявляють стосовно України, їм не притаманна.

Папа Римський, фото: скріншот із відео
Папа Римський, фото: скріншот із відео

Артист прямо заявив, що серед католицьких священиків є нелюди, які ґвалтують маленьких дітей.

"Тра**ти дітей теж не притаманно католицьким священикам, але..." - написав Дантес.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Скріншот із Instagram, Вова Дантес
Скріншот із Instagram, Вова Дантес

Такі випадки офіційно підтверджені у Франції, наприклад. Там понад 200 тисяч безневинних стали жертвами сексуального насильства з боку священнослужителів католицької церкви.

Саме у Ватикані регулярно обговорюють сексуальні злочини духівництва щодо дітей. Франциск, як і його попередники на чолі церкви, не уникнув звинувачень у приховуванні злочинів і навіть вимог піти у відставку.

Священики-католики в церкві
Священики-католики в церкві

Раніше ми писали про те, що Папа Римський Франциск не вірить у жорстокість "великого російського народу" і висловлює свою повагу

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя з "Антитіл" присоромив Папу Римського за повагу до російського народу: "У банку Ватикану багато грошей окупантів"

Також портал Знай.ua писав, що Дантес обійняв коня і перефразував "Маленького принца": "Прокинувся, вмився, задонатив"