Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова вже якийсь час перебуває в Грузії заради участі у шоу "Танці зі зірками" та її близька подруга Маша Єфросиніна, щоб якось розбавити самотні вечори співачки, прилетіла туди. Вони проводять час разом, насолоджуються місцевою та колоритною їжею, і навіть співають.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

В Insta Stories у однієї із зірок з'явилося відео, де Полякова вмостилася перед музичним інструментом і під супровід Єфросініної заспівала пісню "Ті мій" Ірини Білик.

Маша зізналася, що ще у 13-річному віці була вражена тим, як артистка співає українською мовою, коли сама не знала її.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ця пісня була як щось магічне. Іра була кимось новим і свіжим, не схожим ні на кого радянського-естрадного", - написала ведуча.

Скріншот із Insta Stories, Оля Полякова
Скріншот із Insta Stories, Оля Полякова

Єфросиніна також додала, що через війну всі концерти та шоу відійшли на другий план, і всі не знають, що принесе завтрашній день. Але зустріч із Поляковою її дуже втішила.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала, який вогонь спалахнув на "Танцях зі зірками" з Єжовим, але все ледь не зірвалося: "На уколах"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова повернула Тіну Кароль на "Голос країни", влаштувавши "бомбу": "Що? Як?"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова без сорому розповіла, як Маша Єфросиніна вивалила свій зад перед її носом: "С*чка ти!"