Відомий український співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес зворушився історією українки, яка в окупації втратила близьку людину. На своїй сторінці у соцмережі instagram артист попросив допомогти жінці.

Володимир Дантес активно допомагає ЗСУ, зокрема для цього нещодавно був у турі Європою разом з Олексієм, з метою зібрати гроші для армії. Так, зараз артист переганяє автомобілі для потреб ЗСУ, і під час однієї з таких поїздок він зустрів українку і перейнявся її історією.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"До нас підійшла Надія з проханням допомогти оголосити її полоненого онука. Він громадянський, як і багатьох інших із їхнього села, забрали в березні в полон і вивезли на Росію. Прохання, може, хтось знає про нього, дайте знати. А ще просто. треба забувати про полонених цивільних!!!З тих, кого забрали, повернули лише двох.Поширюйте цю історію, сподіваюся, що зможемо допомогти!", - написав співак.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Володимир Дантес закликав українців максимально поширити інформацію з надією, що вдасться допомогти цій жінці і хоча б дізнатися, де її онук.

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва дізналася, хто радує її колишнього Вову Дантеса і це не Даша Кацуріна: "Дуже приємно, коли..."

Також наш портал інформував, Христина Соловій стала "другою рукою" Вакарчука на "Голос країни" та нагадала, що прийшла не за перемогою: "Почує весь світ".

Крім того, наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як будувала нове життя після того, як колишнє зруйнував Узєлков: "Завжди є вихід".