Відома українська співачка, а також колишня подруга Регіни Тодоренко Світлана Тарабарова порадувала шанувальників радісної та особистої новини. Вони з чоловіком чекають третього малюка.

Про це вона урочисто повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої є. Регулярно дівчина ділиться найпотаємнішими моментами зі свого життя, і цього разу безперечно не став винятком.

Дівчина опублікувала кілька фотографій у чорному класичному піджаку, і в руках у неї був тест на вагітність із двома смужками. Це означає лише одне - вона в положенні.

Навіть незважаючи на повномасштабну війну, сім'я зважилася на вже третю дитину, з чим їх сміливо можна привітати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Життя триває 3.0" – написала Світлана Тарабарова під своєю публікацією.

Вперше мамою дівчина стала у 2018 році, і народила від продюсера та особистого директора Олексія Бондаря сина Івана. До речі, він старший за неї на 14 років, але це не завадило парі створити міцну і люблячу сім'ю.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube
Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

У 2020 році під час пандемії коронавірусу вона народила дочку на ім'я Марія. При цьому вона зовсім не забобонна, і практично відразу ділиться фотографіями дітей у соціальних мережах.

Третя вагітність дівчини випала ще складніші часи - повномасштабну війну у її рідній країні. На якому терміні, і на кого пара чекає - поки що невідомо, проте незабаром дівчина може розкрити подробиці, як це робила з попередніми вагітностями.

До речі, на початку вересня дівчина розповіла, що вони із чоловіком зараз практично не заробляє, і через борги їм доведеться продати свій улюблений будинок в одному з котеджних містечок під Києвом. Як справи зараз - невідомо.

Тарабарова з дітьми, скріншот з відео
Тарабарова з дітьми, скріншот з відео

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова нагадала про шлях, який потрібно зробити для перемоги та повернення додому

Раніше повідомлялося, що блискавичний рецепт дитячих оладок від Світлани Тарабарової

Також Світлана Тарабарова знайшла особисту відьму, яка допоможе з домашнім затишком.