Тіна Кароль раніше показувала українських військовослужбовців, котрі хотіли донести одну просту істину звичайним громадянам.

Нещодавно всі тільки й обговорювали, що співачці не вистачило трохи більше 100 голосів, щоб змістити когось і стати одним із членів журі Нацвідбору на "Євробачення-2023". Зараз Тіна Кароль поділилася кількома Instagram Stories, одна з яких стосується так званих "хороших російських знаменитостей", які засудили повномасштабну фазу війни 24 лютого 2022 року.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Зокрема, Тіна показала, наскільки за ці 9 місяців змінився Валерій Меладзе - "Меладзе виступив у Москві, хоча 24 лютого засудив війну в Україні".

"П – послідовність, принциповість, порода, порядність, поребрик. Тому я не вірю жодному, хто "кається", - пише Тіна Кароль у Stories.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

А потім вона поділилася чудовим знімком, знявши своє обличчя знизу вгору. І паралельно до цього, показувала, як проходять її концерти.

"Хочу тепла і ніжності, впасти в обійма пристрасті. Гріховною прокинутись ранком і знов дивитись в тебе до світанку", - говорится в этой Instagram Stories.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Тіна Кароль заспівала про свободу, давши "хвилину слави" простим українцям: "Хоч би що там було"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль знайшла нереального красеня, ще й на гітарі грає, що Дан Балан обзаздриться: "Тримай мене, не відпускай"

Знай.ua писав, сварки та розбирання: журі Нацвідбору на "Євробачення-2023" підняло бурю в мережі через Тополі, Саніну, Джамали та Тіни Кароль