Відома українська артистка, яка після 24 лютого нарешті визначилася зі своєю позицією та відрубала усі зв'язки з Росією, Світлана Лобода продовжує свій благодійний тур. Там вона зустрічає людей, яких не бачила вже давно.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти зі свого життя.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Зараз у рамках туру артистка відвідала Сполучені Штати Америки та дала в Нью-Йорку концерт. Крім вдячної аудиторії її там чекало ще трохи сюрпризів.

Справа в тому, що на концерт прийшла її хрещена і хрещена, які вже тривалі роки проживають за океаном, але сьогодні неймовірно сумують за своїм будинком. Повернутися не можуть через міркування безпеки.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Ми багато говорили ... згадували Київ ... Хресна розповідала, як я вимагала уваги до себе будучи зовсім дитиною))) А якщо його не отримувала, і хтось із рідних коханих не підходив мене колихати - верещала на весь будинок ... після чого збігалися і няньчили мене всім будинком" - згадує Світлана минуле та безтурботне життя.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

На цьому приємні зустрічі не закінчилися, і на концерт жінки відвідала дружина Анатолія Анатолича разом з дітьми. Вони багато років дружать, і артистка стала навіть хрещеною мамою для однієї з їхніх дочок.

Не бачилися вони дуже довго, і ось такі важкі обставини знову їх звели разом.

"Довгоочікувана зустріч. Ми не бачилися з січня. І зустрілися тільки в Нью-Йорку. Моя подруга, моя близька людина вже багато років. Хресна Аліси (і заочно всіх моїх дітей)" - пише про зустріч Юла.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Нагадаємо, що Світлана Лобода провела шикарний вечір у Майамі, зустрівши "рідних"

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода "клонувала" себе перед фанатами та заспівала знамениту пісню

Також, Світлана Лобода зажадала шкарпетки, Маша Єфросиніна очманіла