Актриса Ірина Поплавська стала знаменитою завдяки ролі у серіалі "Моя улюблена Страшко".

Дівчина нещодавно відкрилася для шанувальників у Instagram і досі продовжує ділитися думками у різних публікаціях. Нещодавно побажавши, щоб українці нарешті полюбили себе.

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

Зараз Ірина Поплавська поділилася лише одним знімком, заявивши, що хоч їй і дуже важко, вона хоче сфотографувати себе саме такою.

"Прийняття - слово, яке наскрізною ниткою пронизує зараз кожен мій день. Купа процесів, купа думок, купа усвідомлень і нових кутів сприйняття. Навчитися б не думати, хоча б годину на день", - пише Ірина. публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

На знімку нічого особливого чи чогось катастрофічного не зафіксовано. Вона просто дивиться прямо в камеру, в одному з вух видно навушник. Погляд спокійний, емоцій нема. Хоча користувачі в коментарях і припустили, що Поплавська трохи сумна на цьому знімку.

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

"Така красива", "Чому така сумна", "Красива і сумна", - пишуть фанати актриси. На останній із коментарів вона навіть відповіла.

"Така в мене мета зараз", - зазначила вона.

Нагадаємо, зірка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська полюбила себе через ненависть: "Що це?"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Моя улюблена Страшка" Ірина Поплавська зазіхнула на святе за безкоштовно: "А я що?"

Знай.ua писав, Яніна з "Моя улюблена Страшка" побила чоловіка, щоб прославитися: Дарія Барихашвілі зважилася на правду