Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко якось нещодавно звернув увагу українців на те, як "змусити" дитину їсти овочі.

І рішення, як виявилося, досить просте - потрібно всього лише дати малюку приготувати салат самому. Зараз чоловік розповів, як йому вдалося стати самим собою на цілих 100%. Все через українську мову.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"І ніякі коучі по пошуку свого Я не потрібні. Базовий ти – це твоя мова, ну і їжа, звичайно. Так що давайте продовжувати говорити українською, писати українською, є українська, кохатися українською (це для тих, хто ще не пробував), думати українською, лаятися українською, дякувати нашим захисникам українською. Тому що воно таке все справжнє і тепле, коли українською", - пише Євген Клопотенко в публікації.

Люди, звичайно ж, перше на що звернули увагу – це на рекомендацію кохатися українською мовою.
"А можна якийсь майстер-клас чи хоча б відео урок, як кохатися українською?!", "Мріяти українською – це вже світовий тренд! Тому що бавовняні мрії вони таки пристрасні", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко навчив, як рятувати дітей їжею: "Не так складно"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко навчив українців, як заспокоюватися через їжу: "Рятує психіку"

Знай.ua писав, Євген Клопотенко з синьо-жовтими нігтями відкрив українцям новий світ кулінарії: "Щось про Україну"