Фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна стривожила українців сумним поглядом і розповіла про дивне почуття, яке переслідує її останнім часом. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юлія Саніна з перших днів повномасштабної війни робить багато добрих діл за допомогою свого таланту. Вона активно виступає на міжнародних аренах, але при цьому знаходить час для спілкування із шанувальниками у соцмережах. Артистка регулярно радує новими фото, відео чи просто ділиться новинами.

Юлія Саніна. Фото: скрін youtube
Юлія Саніна. Фото: скрін youtube

Так, на цей раз Юля Саніна поділилася новим фото. У кадрі постала з цікавою зачіскою та, як зауважили шанувальники, з дуже сумними очима, на які навернулися сльози. Співачка зізналася, що останнім часом через постійні поїздки її переслідує дивне почуття.

"Відчуваю себе пір'їнкою, що летить за вітром… Вже завтра буду в іншому місті", - підписала фото виконавиця.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Шанувальники оцінили фото та помітили наскільки засмучена співачка.

"Фото просто інопланетне", "А в очах сльози...", "А очі такі гарні, але такі сумні", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юля Саніна з The Hardkiss показала себе без макіяжу, подруга Тіни Кароль виглядає на 8 клас.

Також наш портал інформував, Камалія вразила красою у вишиванці та не посоромилася зізнатися: "На шляху освоєння".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова показала, який вогонь спалахнув на "Танцях зі зірками" з Єжовим, але ледь не зірвалося: "На уколах".