Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська повернулася до України з Нідерландів та відвідала Харків. Серією фото їхньої поїздки вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Слава Камінська відвідала Харків та побувала на руїнах, які залишили по собі російські окупанти. Зірка зазначила, що їй боляче бачити це на власні очі, але водночас вона впевнена, що незабаром усе закінчиться.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"Сьогодні я відвідала місто Харків. Місто людей, яких я люблю. Місто справжніх та щирих. Місто, куди я знову і знову поверталася з концертами. Сьогодні, як і тоді – Харків одне з найулюбленіших. Нескорений і стійкий. Незважаючи на те, що поранений і розбитий російськими покидьками! Тримайся, Харків! Тримайся, Україна. Ми ще зустрінемося і неодмінно заспіваємо разом, але вже пісню про Перемогу!"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці визнали прогулянку та "фотосесію" на руїнах недоцільною і припустили, що зірка просто так піариться.

"Показуха", "Задрали піаритися на чужому горі, ну до чого це все??? І так всі знають, ну молодець що приїхала пофоткалася і що??", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Камінська з "НеАнгелів" згадала, що у неї було з Дмитром Дікусаром: "Мені пощастило".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва зібралася кружляти голови у відвертому вбранні, але її зупинив не Кацурін: "Ішла на зупинку і плакала".

Крім того, ми писали, Оля Полякова розповіла, як розірвати стосунки з чоловіком: "Розлюбила, набридли".