Відомий український письменник та лідер гурту "Жадан та Собаки" Сергій Жадан та Олег Михайлюта, який більше відомий як Фагот із ТНМК взяли з собою Валерія Меладзе та заінтригували анонсом. Спільним знімком музикант поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан із перших днів війни активно займається волонтерством, доставляючи воїнам ЗСУ необхідні речі. Водночас він продовжує розвивати свою творчість та тримати культурний фронт.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Сергій Жадан зміг по-справжньому здивувати та зацікавити шанувальників. Він поділився знімком, на якому позує в компанії Фагота з ТНМК, а також Валерія Меладзе, щоправда, не справжнього, а його картонної копії. Музикант зазначив, що такою командою вони готують "шалений" сюрприз до Різдва.

"Харків – місто контрастів. Готуємо на Різдво шалений сюрприз для харків'ян та гостей міста. Слідкуйте за анонсами", - підписав фото Сергій Жадан.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти"

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".