11 листопада в етер вийшла 3 серія найромантичнішого проєкту осені "Холостяк" з Алексом Топольським.

Цей тиждень був наповнений розбірками та болісними розставаннями. Хто ж покинув проєкт у 3 випуску, а хто отримав жовту та рожеві троянди? Нині ми про це розповімо.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: преслужба СТБ
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: преслужба СТБ

Після того, як Аліна у 2 випуску вирушила в романтичний Стамбул, дівчата підготувалися до дахозривних побачень. Алекс Топольський їх у цьому не підвів і організував аж 4 такі зустрічі.

Перше – групове побачення з усіма 13 учасницями – забіг на сумісність.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дівчата опинилися на стадіоні, де їм влаштували забіг на сумісність. Вони мали пробігти три кола по 400 метрів, на кожному з яких на них чекали гострі питання з двома варіантами відповіді. На фініші учасниці мали вибрати картку із завданням. Переможуть одразу дві конкурсантки – та, хто пробіжить найшвидше, і та, яка матиме найбільше збігів із "Холостяком".

Учасниці проєкту "Холостяк 12", 3 серія. Фото: пресслужба СТБ
Учасниці проєкту "Холостяк 12", 3 серія. Фото: пресслужба СТБ

З питаннями на сумісність Алекс більше зійшовся з Аміною, оскільки одну картку та забрала у Саші. Він запросив її на екстремальне побачення – дрифтинг. Однак із індивідуальної зустріч перетворилася на парну, адже Марина обрала картку приєднатися до призу переможниці.

Також Топольський вирушив на побачення з Мариною та Аміною. Вони побували на дріфт-майданчику, а закінчилося все вечерею втрьох, де дівчата більше розповіли про себе.

27-річна круп'є Єлизавета вразила Алекса відвертим фото, після чого чоловік покликав її до себе додому. Щоправда, там вони були не самі. До них приєднався кум Топольського Слава Дьомін зі своїм сином.

Із 25-річною Сашею головний герой вирушив на романтичне побачення до Львова. У них міг статися перший поцілунок на проєкті, але дівчина зненацька не відповіла Алексу взаємністю. Як з'ясувалося, це була її тактика, щоб той "відчув себе мисливцем".

Саша Мудра з "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Сашко прокоментувала це у себе в соцмережах:

"Не дивлячись на мої "жорсткі" правила в будинку, і цю "надихаючу" промову дівчат на церемонії, Алексу набагато важливіше, яка я поряд з ним... Дуже вдячна Алексу за наше казкове побачення у Львові, яке нас зблизило. Було дуже легко і комфортно поряд з людиною, але з поцілунком все ж таки вирішила не поспішати. Нехай пофантазує.".

Рожева троянда господині будинку дісталася Аліні. Роксолана отримала білу троянду - наступного тижня вона може загадати "холостяку" будь-яке бажання. Жовту троянду останнього шансу здобула учасниця на ім'я Аміна.

Алекс Топольський вирішив попрощатися з волейболісткою Людмилою. Аргументував він це тим, що вони не сходяться погляди виховання дітей.

Людмила, шоу "Холостяк", фото: пресслужба СТБ
Людмила, шоу "Холостяк", фото: пресслужба СТБ

Нагадаємо, що "колишня" Заливака Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчат на "Холостяку", Решетник найбільше.

Раніше ми повідомляли, що учасниця "Холостяка" похвалилася подарованою квартирою, але є одне "але".