Відомий український телеведучий Юрій Горбунов, який нещодавно став батьком удруге, показав, як старанно готується до роботи.

Чоловік ведучої програми "Світське життя" Каті Осадчої не відстає від своєї знаменитої дружини та ретельно стежить за своїм виглядом. В інстаграм-сторіс на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, Юрій Горбунов опублікував фотографію в елегантному костюмі.

"До роботи готовий" , - написав телеведучий у сторіс.

Юрій Горбунов, instagram.com/gorbunovyuriy
Юрій Горбунов, instagram.com/gorbunovyuriy

Юрій Горбунов також опублікував новий пост, виклавши цю ж фотографію, яка, очевидно, йому дуже сподобалася, і вирішив пожартувати. А оскільки на фото видно ще два крісла, то і жарт вийшов відповідним:

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"З 12 стільців - 2 вже знайшов!! 😇 # робота #п'ятниця #вечір "- написав телеведучий у новому посту.

У коментарях українці оцінили "досягнення" чоловіка Каті Осадчої:

"Юрчик красень", "Давай, Горбунович Горбунов, ще 10 стільців і буде гарнітур", "По-перше, оригінал, як наслідок гена", "Відмінно, залишилося ще 10", Чудово виглядаєте...

Нагадаємо, що Оля Цибульська та Горбунов "підглянули" за українцями у моменти відключення світла.

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов із Дзідзьо та Пономарьовим похвалилися гідним результатом своїх концертів: "Поїхали на передову".

Також стало відомо, що Катя Осадча відкрила душу і змусила українців плакати: "Очі наповнюються сльозами".