Популярний вже далеко не перший рік український модельєр та дизайнер Андре Тан дуже любить у соціальних мережах займатися важливими справами – розповідати про своє зіркове життя та давати різні поради щодо психології. Однак цього разу Андре прийняв рішення опублікувати кадри, які вже розлетілися по всьому світу.

Справа в тому, що Андре Тан поділився кадрами, які вже опублікував навіть сам Президент України Володимир Зеленський, де українські військові підняли прапор центральною вулицею Херсона.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Андре Тана у мережі Instagram.

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram
Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

"Окей, Гугд, як перестати плакати чоловікові 40 років?", - коротко написав в історії Андре Тан і додав кілька смайликів, один зі сльозами, а другий теж зі сльозами, але з усмішкою.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах
Показати ще

Поки що ми не бачимо новинок від Андре Тана у дизайнерському плані, чи хоча б свіжих кадрів. Однак ми точно знаємо, що він вболіває за наших дівчат та хлопців із ЗСУ.

Варто нагадати нашим читачам той факт, що Андре Тан занесено до Книги рекордів Гіннеса як наймолодшого та найуспішнішого дизайнера України. Він зізнався, що особливо не прагнув цього, але разом з тим мріяв бути першим у своїй справі. Дизайнер зазначив, що багато працював і досягнення мети не стало для нього сюрпризом.

Нагадаємо, Андре Тан згадав, як збулася мрія всього життя та розкрив секрет успішності: "Українська кров".

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко вперше розповів про свою лисину під кепкою і зважився її зняти: "Навіщо я це роблю...".

Також, Андрій Хливнюк із "Бумбокс" вибрався з окопів і озброївся мікрофоном: "Глоток свіжого повітря".