Відомий дизайнер Андре Тан розповів, як прогризав свій шлях до слави та яких висот досяг, а також зізнався, що дуже допомогло досягти успіху. Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Андре Тан занесений до Книги рекордів Гіннеса як наймолодший та найуспішніший дизайнер України. Він зізнався, що особливо не прагнув цього, але разом з тим мріяв бути першим у своїй справі. Дизайнер зазначив, що багато працював і досягнення мети не стало для нього сюрпризом.

Андре Тан. Фото: скрін youtube
Андре Тан. Фото: скрін youtube

"Я ніколи не ставив собі за мету потрапити до Книги рекордів, але, звичайно, бути визнаним "першим" було моєю мрією. Дивно те, що коли я потрапив до Книги рекордів Гіннеса це не стало для мене несподіванкою. Я думав, що це буде відчуватися як закоханість, як сон на яву, як найкраще, що могло зі мною статися. поділився дизайнер.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Андре Тан вважає, що один із секретів його успішності - його походження, адже він українець, а значить працьовитий і прагне перемог.

"Я вірю, що це все трапилося зі мною не просто так, а від частини тому, що в мені тече українська кров - яка бажає перемоги", - додав він.

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Данилко вперше розповів про свою лисину під кепкою і наважився її зняти: "Навіщо я це роблю..."

Також наш портал інформував, Світлана Лобода у США зробила для українців все, що могла: "Даєте мені сили жити"

Крім того, ми писали, Настя Каменських розповіла про головну мрію, не пов'язану з Потапом: "Балериною..."