Відомий український письменник та лідер гурту "Жадан та Собаки" Сергій Жадан показав, що залишилося від його квартири в Харкові, якою раніше жив. Кадри він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан показав, що на місці його квартири, в якій він раніше жив, здебільшого нічого не залишилося. Він зазначив, що окупанти місяцями безперервно обстрілювали район і залишили по собі одні руїни, а росіяни тим часом були не дуже й проти злочинів.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"Був учора на Північній Салтівці, увійшов подивитися на нашу колишню квартиру. Ось вона там, де дірка в даху, на останньому поверсі. Прожили там кілька років. Росіяни кілька місяців обстрілювали цей район. Російське суспільство, наскільки пам'ятаю, особливо не заперечувало", – розповів музикант.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Українці зазначили, що карма спіткає росіян.

"Прокляття рашистським катам! Нехай їхнє суспільство вічно буде під такими обстрілами, щоб ми більше ніколи не чули і не бачили їх смердючого болота!", "Головне, що ви і ваша сім'я в безпеці!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Сергій Жадан і Фагот із ТНМК взяли з собою Валерія Меладзе і здивували анонсом: "Божевільний сюрприз".

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти".

Крім того, ми писали, Сергій Жадан підтримав ЗСУ під свист ворожої артилерії та поділився враженнями: "Осінь на Донбасі".