Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Аліна Паш порадувала армію шанувальників новою піснею "Вірити", в яку вклала великий сенс для всього українського народу. Артистка заспівала про те, що не згасає з початку війни, а лише стає більше – про віру та єдність.

Аліна Паш, кадр з кліпу "Вірити"
Аліна Паш, кадр з кліпу "Вірити"

Цей трек увійде до її нового альбому, прем'єра якого запланована на 2023 рік. Його вже встигли гідно оцінити слухачі, судячи з реакції на YouTube та в Instagram. Кліп знятий у чорно-білих кольорах, а в пісні звучать слова українською та анлійськими мовами.

"Віра — це наша надсила, в якій ми єдині, особливо зараз. Я вірю, що ми, українці, — велика родина, котра зараз не має гірших чи кращих, західних чи східних. І я б щиро хотіла, аби ця пісня спонукала нас до того, щоб ми, попри всі складнощі, впевнено дивилися в мабутнє, пам‘ятали та переказували нащадкам своє минуле, своє сьогодення, яке виборюємо кров‘ю, не ховали очей, витирали сльози та йшли далі всі разом", - прокоментувала Аліна Паш реліз пісні.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш вляпалася в новий скандал, невдало пожартувавши про свої колишні "заслуги": "Жерсть просто"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш взялася за чистку України, тільки не від окупантів, а іншого сміття: "Треба берегти"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш показала себе у процвітаючому Запоріжжі, а після купи попелу, залишені росією: "Великий біль всього народу"