Відома українська співачка та продюсерка Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Звільнення Херсона від окупантів стало дуже значущою подією у цій війні, якій пораділи абсолютно всі українці і навіть ті, що перебувають далеко за межами рідної країни. Світле почуття охопило й Наталю Могилевську.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Артистка показала фото з кавуном, який є символом Херсона, адже там вони найсолодші та найсоковитіші. Також вона зізналася, що цього року ще їла сезонний смаколик, бо чекала на український врожай, а в країну завозили лише імпортний.

"Цього року не їла кавунів заморських) Чекала на свої! Хтось знає, цього року ще буде завоз? 🍉❤️" - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Виявилося, багато українців теж цього літа не їли кавуни і чекали на наших, а ті, хто все ж таки спробував імпортні, буквально плювалися через смак трави.

Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Раніше ми писали про те, що мокренька Наталія Могилевська прорвалася крізь снігопад, щоб побачити найрідніших: "Я вдома..."

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська вирішила розширити свої родинні стосунки, запросивши українців: "Хто хоче стати моєю частиною..."

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська показала середній пальчик російським окупантам, решту додадуть ЗСУ: "Небо передає меседж"