Мандрівник та відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров останнім часом не надто часто тішить публіку свіжими постами. Зараз чоловік допомагає Батьківщині у війні з окупантами, висвітлює події у ролі журналіста та буває у найгарячіших точках.

Дмитро Комаров не просто привітав українців із довгоочікуваним визволенням Херсона, а особисто бачив радість в очах місцевих мешканців та був присутнім на головній площі, де зустрічали військових.

Скріншот із Instagram, Дмитро Комаров
Скріншот із Instagram, Дмитро Комаров

Він показав фото з бійцями, які тримали в руках головний символ міста – соковитий кавун, та зі щасливими херсонцями.

"Атмосфера неймовірна. Позитивна. В очах людей щастя. Зі святом, чудове місто приголомшливих людей! Жах під назвою "росія" для Херсона назавжди в минулому. Нині – переповнена центральна площа щасливих людей, які впевнено дивляться у щасливе майбутнє разом із Україною", - написав Комаров.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Журналіст також не забув подякувати працівникам усіх служб, які буквально врятували українців та саме місто від російських окупантів.

Раніше ми писали про те, що Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" знайшов на позиціях орків дерев'яні автомати та раритет: "Вчилися погано"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Кучеренко закохалася в дідуся зі сходу України, Діма Комаров порушить: "Всі дізналися"

Також портал Знай.ua писав, що Діма Комаров із "Світу навиворіт" показав результати "перегрупування" окупантів на Харківщині: "Підбиті танки вже не вважаю"