Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту Real O Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова часто показує дітей шанувальникам і те, як ніжно до них ставиться та виховує. Більше того, зараз співачка вагітна і чекає на народження третього малюка.

Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram
Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram

Цього разу вона розмістила відео, де її старший син із особливою гордістю каже, що вся його родина – українці.

Маленький Іван також з упевненістю заявив, що його рідна країна обов'язково переможе російських окупантів і не забув подякувати українським бійцям. Те, з якими почуттями він це сказав, викликає сльози.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Вистоїмо", - коротко, але дуже змістовно написала Тарабарова.

Численних фанатів дуже зворушила промова маленького Івана та його патріотизм. Також вони захопилися тим, як Світлана чудово виховує дітей, вирощуючи в них любов до Батьківщини.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова незважаючи на війну та борги повідомила про третю вагітність: "Життя триває"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова поділилася внутрішньою магією, щоб зробити супер-бомбу: "Будемо разом..."

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова нагадала про шлях, який потрібно зробити для перемоги та повернення додому: "Слухай серцем"