Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анну Трінчер запросили заспівати український гімн на матчі "Динамо" з "Колосом", з чим вона успішно впоралася. Нещодавно вона теж виступала з ним за кордоном, проте того разу нарвалася на страшну критику на свою адресу через вибір вбрання та самого виконання гімну.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Зараз же, щоб випередити черговий хейт, вона одразу відповіла недоброзичливцям.

"Для тих кому не подобається моя міміка, жестикуляція, артикуляція, як я заспівала, чи доречно я одягалась- ідіть *****) Я так відчуваю і вважаю все доречним!" - заявила Трінчер.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Артистка нагадала, який шлях до успіху пройшла та закликала хейтерів двічі подумати і хоч на крок наблизитися до того, що вона сама має, перш ніж нападати з докорами та невдоволенням.

"Зробіть так, щоб вас запросили співати гімн України перед матчем Динамо, заспівайте краще, одягніться доречніше, жестикулюйте правильніше за мене - а потім пишіть комменти", - додала зірка.

Раніше ми писали про те, що Анні Трінчер помстилися, поки Козловський вивалився з ванної, а Петрожицька вивернула руку під час прання.

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер відмовилася від ідеї чайлдфрі і промовилася про поповнення: "У нас хлопчик"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер хотіла вразити українців, але вдалося лише викликати підозри у плагіаті: "Щось нагадує"