Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль показала, що сталося на її нещодавньому концерті. Зі сцени артистка зазначила, що тепер в українських жінок зовсім інші стандарти та у пріоритеті чоловіки з ЗСУ.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/

Після виступу, щоб особисто подякувати Тіні за допомогу, на зв'язок вийшов відомий ведучий Даніель Салем, який зараз відважно захищає країну від окупантів на фронті.

"Хлопці Чернівецького прикордонного загону, які зараз знаходяться в Донецькій області, отримали утеплення від мого фонду. Слава нашим людям та нашим Героям", - повідомила зірка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Салем також розповів, що його підрозділ першим заїхав до звільненого Херсона машиною від фонду Тіни Кароль. Більше того, він назвав допомогу співачки "маленьким монстром, у якому є сила української жінки".

"Це про єднання нації, це про підтримку та наснагу, це про шану та увагу нашим захисникам", - додала вона.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль накинулася на Меладзе, який виступив у Москві після 24 лютого: "Не вірю нікому"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль розповіла про стосунки з Даном Баланом після "Голос країни": "Вже ні. Не плачемо"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль заспівала про свободу, давши "хвилину слави" простим українцям: "Хоч би що там було"