Актриса Ірина Поплавська стала знаменитою завдяки ролі у серіалі "Моя улюблена Страшко".

Дівчина нещодавно відкрилася для шанувальників у Instagram і досі продовжує ділитися думками у різних публікаціях. Згодом вона якось поділилася одним знімком, заявивши, що їй дуже важко. Дівчина зняла своє обличчя і заявила, що ухвалення - це слово, що пронизує кожен її день. На знімку нічого особливого чи чогось катастрофічного не зафіксовано. Вона просто дивиться прямо в камеру, в одному з вух видно навушник.

"Ну і це теж запам'ятаємо", - пише Ірина Поплавська у публікації.

На знімках вона постала в шикарному вбранні, з косметикою на обличчі. Стрижка коротка, на шиї намисто, сукня з невеликим вирізом на грудях, зафіксувавши дивовижну жіночність. Другий кадр уже у компанії. Телефон у її руках. Поруч дві дівчини та хлопець, дуже схожий на всесвітньо відомого британського співака Гаррі Стайлса. У однієї з жінок на місці грудей навіть хрестик зроблений.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

"Яка ти гарна", "Що за леді?", - пишуть користувачі у коментарях.

На останній із них Ірина Поплавська і дала відповідь. Актриса зазначила, що вона і є леді... і подякувала за цей комплімент.

Нагадаємо, зірка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська вчиться не думати: "Хоча б годинка"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська полюбила себе через ненависть: "Що це?"

Знай.ua писав, зірка "Моя улюблена Страшка" Ірина Поплавська зазіхнула на святе за безкоштовно: "А я що?"