Фіналістка одного з популярних в Україні шоу "Холостяк" Юля Бельченко з прізвиськом "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом.

Юля Бельченко не сидить вдома, вона постійно пересувається з країни в країну, цього разу вирішила показати, які місця відвідала у Римі. За сторінкою Інстаграм Юлі спостерігає понад 330 тисяч осіб, тож дівчина старається бути завжди цікавою для великої аудиторії.

Юля Бельченко, фото з Instagram
Юля Бельченко, фото з Instagram

Дівчина розмістила відео, на якому "стрибає" біля фонтанів та визначних місць в Римі. Вона прокоментувала, що відвідала всі місця, які треба побачити:

" Що обов’язково треба побачити у Римі. 1. Колізей, 2. Пантеон, 3. Римський Форум, 4. Фонтан Треві, 5. Іспанські сходи, 6. Площа Навона, 7. Замок Святого Ангела, 8. Пам’ятник Віктору Емануілу ІІ", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/
Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/

У коментарях втішились за Юлію, та захотіли теж побувати у тих дивовижних величних місцях.

"Неймовірно", "Ой, вийшло круто", "Теж дуже хочу побачити Рим", "І Ви чарівна", "Юляша, ти як завжди, позитивчик ще той", "я була в Римі, дуже сподобалось", - написали у коментарях.

Юля Бельченко, коментарі. Фото: instagram.com/julz_seven/
Юля Бельченко, коментарі. Фото: instagram.com/julz_seven/

Нагадаємо, ми писали, що Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" заявила, що настав час прощатися з таємничим хлопцем-іноземцем: "Його чекають...".

Як повідомляв "Знай.ua" Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" не побоялася привезти до обстріляного Києва хлопця-іноземця: "Незважаючи на війну".

Також "Знай.ua" інформував, Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" на першому побаченні з хлопцем відразу розставила пріоритети: "Бачу майбутнє...